M-biljet

Het M-biljet

Over het jaar dat u uit Nederland bent geëmigreerd of naar Nederland bent geïmmigreerd is de kans groot dat u een M-biljet ontvangt. Het invullen van een M-biljet is ingewikkeld. Wij zijn echter zeer ervaren met het verzorgen van M-biljetten en vaak levert het een (flinke) belastingteruggave op. De kosten bedragen slechts € 150. Het maakt niet uit waar u nu woonachtig bent, op afstand kunnen we alles regelen zonder dat wij het papieren biljet nodig hebben.

Wanneer een M-biljet invullen?

Indien u in een kalenderjaar een deel van dat jaar in Nederland heeft gewoond en een deel van het jaar in het buitenland, kunt u alleen via het M-biljet aangifte doen. U ontvangt het M-biljet in het jaar na de emigratie of immigratie van de Belastingdienst. Ook als u (nog) geen M-biljet ontvangen hebt, kunnen wij de aangifte voor u verzorgen.

Geen elektronische aangifte

De belastingaangifte met het M-biljet kan enkel per post worden verzonden naar de Belastingdienst. Er is geen mogelijkheid om de belastingaangifte digitaal te versturen. U weet dus niet wat de uitslag van de aangifte zal zijn.
Wij beschikken over aangiftesoftware waar we de uitslag direct voor u kunnen berekenen. Wij zoeken alle mogelijkheden binnen het M-biljet voor u uit. Zo bent u verzekerd van een maximale teruggave na het invullen van het M-biljet.
Omdat het invullen van het M-biljet ingewikkeld is en bepaalde keuzes voor ingrijpende gevolgen kunnen zorgen, adviseren wij u altijd professionele hulp te zoeken voor een M-biljet. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Referenties:
Miss D. Topalova uit Bulgarije, M-biljet Breda:
“Thank you for the service, very fast and accurate.”

De heer B de F., M-biljet Tilburg:
“Bedankt voor de hulp bij het M-biljet, ik ben blij met het onverwachte bedrag wat ik terug heb gekregen.”

De heer van Riel, M-biljet Eindhoven:
“Ik heb het geprobeerd om een M-biljet in te vullen, maar ik kwam er niet uit. Belastingkenner stuurde me een lijst en dat hoefde ik alleen maar op te sturen en zij deden de rest voor mij en ik kreeg nog een leuk bedrag terug ook!

Mister Maser uit de Verenigde Staten, M-biljet Den Bosch
“Everything in English is no problem for the people of Belastingkenner! Great help with the M-biljet, thanks a lot!”

Mevrouw De Haan, M-biljet Roosendaal:
“Goedkoop, accuraat, snel en deskundig”

Meneer van der Borre, M-biljet Tilburg, woonachtig in België:
“Ik wist niet dat het tot zo’n hoge teruggave zou leiden, alleen maar omdat ik 15 kilometer verder in Poppel te België ben gaan wonen.”

Mevrouw El Amrani, M-biljet Eindhoven, woonachtig in Duitsland:
“Geweldige en snelle hulp bij mijn M-biljet, Belastingkenner bedankt!”

Mevrouw van Groesen, M-biljet Breda:
“Ik dacht het M-biljet wel even zelf in te vullen, maar heb gelukkig toch gezocht naar professionele hulp en gevonden bij Belastingkenner.”

De heer van Kampen, M-biljet Bergen op Zoom:
“Ik ben blij met de deskundigheid van Belastingkenner m.b.t. het M-biljet en mijn bankrekening straks ook, haha.”

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.