M-biljet 2022

Het M-biljet

Bent u in een bepaald in Nederland komen wonen of juist vertrokken? Dan zult u een M-biljet moeten indien over dat bepaalde jaar. Het invullen van een M-biljet is ingewikkeld. Wij zijn echter zeer ervaren met het verzorgen van M-biljetten en vaak levert het een (flinke) belastingteruggave op. De kosten bedragen slechts € 230. Het maakt niet uit waar u nu woonachtig bent, op afstand kunnen we alles regelen zonder dat wij het papieren biljet nodig hebben.

…Wanneer dien ik een M-biljet in te vullen?

Indien u in een kalenderjaar een deel van dat jaar in Nederland heeft gewoond en een deel van het jaar in het buitenland, kunt u alleen via het M-biljet aangifte doen. U ontvangt het M-biljet in het jaar na de emigratie of immigratie van de Belastingdienst. Ook als u (nog) geen M-biljet ontvangen hebt, kunnen wij de aangifte voor u verzorgen.

Geen elektronische aangifte

De belastingaangifte met het M-biljet kan enkel per post worden verzonden naar de Belastingdienst. Er is geen mogelijkheid om de belastingaangifte digitaal te versturen. U weet dus niet wat de uitslag van de aangifte zal zijn.
Wij beschikken over aangiftesoftware waar we de uitslag direct voor u kunnen berekenen. Wij zoeken alle mogelijkheden binnen het M-biljet voor u uit. Zo bent u verzekerd van een maximale teruggave na het invullen van het M-biljet.
Omdat het invullen van het M-biljet ingewikkeld is en bepaalde keuzes voor ingrijpende gevolgen kunnen zorgen, adviseren wij u altijd professionele hulp te zoeken voor een M-biljet. Neem vrijblijvend contact met ons op.